nyheder  
  Hvis du har noget interessant at tilføje en nyhed eller et interview, så er du meget velkommen til at bruge vores kommentar-system, som du finder lige under den respektive nyhedstekst.  
  søg i arkiv  
 
 
 Avanceret søgning
 
  aktuelle debatemner  
  amatør kbh hvilken klub??
22:16 • 03.04.2020 • Robby
 
  www.eurobasket.com
19:14 • 03.04.2020 • albert
 
  Oversigt over Basket-shops?
13:46 • 03.04.2020 • Fabian
 
  Hop Højere
13:18 • 02.04.2020 • Monica Singh
 
  Statistikprogram til dit basketh...
06:46 • 01.04.2020 • Peterblock
 
  Opret nyt emne  
  fotoserier  
Klik for at se fotoserien 
 

Bears-79ers

 
  Fotoserie fra topopgøret i Århus mellem Hørsholm 79'ers og Bakken Bears.  
  Klik her for at se fotoserien...  
  Konkurrence  
Klik for at deltage 
  Vind billetter til Bakkens EuroCup-brag på tirsdag, den 6/11, kl. 19:00 i NRGi Arena.
Klik for at deltage i konkurrencen!
 
  Basketliga  
 

Ugens kampe i Canal Digital Ligaen: uge 46

I weekenden tog de tyren ved hornene, og i denne uge har de chancen for at rive kaninerne i ørerne. Der er lagt op til en række tætte og spændende opgør i denne uge og måske er der ikke flere ubesejrede hold når denne uge er omme?


Bakken Bears – Randers Cimbria
Hørsholm havde succes hvor alle andre hold fejlede og det var måske ikke overraskende at Bo Colas, eller manglen på samme, viste sig at være den udslagsgivende faktor. For Bears vil nøglen til at knække Randers givetvis også være Bo Colas, der snitter 4,2 fejl/kamp. Og med Ivan Miskovic på Bears holdet, er der uden tvivl lagt op til en herrefight mellem de to. Bears er stærke inside og har yderligere både Buur, Ege og Big C til at fylde ud under kurven, hvor Colas plejer at skabe masser af plads. For Randers er det tid til at Chris Nielsen træder i karakter igen, når Colas bliver pakket ind. Chris scorede 31 point mod Amager, og der er formentlig behov for en performance som den igen, kombineret med en skudprocent over gennemsnittet. Eric Bell har ikke fået sin licens på plads endnu, men der er både Andreas Jakobsen og Martin Thuesen til at lede og fordele og holde styr på Chris og David Smedley. Vi tror mestrene er ved at finde formen og vinder på hjemmebane i en medrivende TV-kamp torsdag aften.
Bears +8

Aabyhøj – BK Amager
Aabyhøj har vundet to kampe indtil videre i denne sæson og håber på at gøre det til tre i træk. Det er Chris Gilliam og Joe Benjamin der scorer point og plukker rebounds, mens Thomas Skotting indtil videre kun har været en skygge af sig selv. Selvom Amager på papiret har lignet et top 3 hold, har de haft problemer med at leve op til forventningerne og nederlaget til Aalborg i pokalturneringen var ikke den en selvtillidsbooster, men måske et wake up call. Med Kristian Jakobsen ude med en brækket arm og Jesper Sørensen fraværende pga. karantæne, så Svendborg i sidste uge ud til at være uovervindelige. Det viste sig dog at blive en væsentlig mere spændende kamp end hvad man kunne have forventet. Måske har Amager endelig fundet gejsten? Vi tror i hvert fald på at de vinder i Aabyhøj.
Amager +5

Hørsholm 79ers – Svendborg Rabbits
I sidste uge blev tyren slagtet på imponerende vis, da 79ers gav spilletid til hele 3 spillere mellem 17 og 18 år, som delte i alt 33½ minut mellem sig og 6 spillere mellem 17-20 år, der blev noteret for 42% af spilletiden. Det er blevet til 4 sejre i 6 kampe og indtil videre har Hørsholm formået at spille tætte kampe mod alle bortset fra Bears. Mestrene differentierer sig fra de fleste andre hold, ved at have en bred trup med mange profiler, der kan score point, krydret med et uimodståeligt presforsvar. Ligesom Bears har også kaninerne en bred trup med mange spillere, der kan være farlige. De har ikke et nær så godt forsvar som Bears, men de er ligaens mest scorende hold (målt på ppg), omvendt har Hørsholm ligaens bedste forsvar. Det bliver altså det bedste forsvar mod det bedste angreb og som man siger: ”angreb er det bedste forsvar”. Derfor tror vi kaninerne holder nullet og sejrsstimen kørende.
Rabbits +4

Horsens IC - Roskilde
Slaget om at blive det eneste hold uden point skal stås i parkhallen. Martin Hermansen og Roskilde har som oprykkere, været underdogs i alle deres kampe. På trods af at de endnu ikke har nogen point på kontoen har de har alligevel været i stand til at spille tætte opgør mod ligaens tophold. Horsens har med Henrik Niebuhr på sidelinien indtil videre skuffet i denne sæson. Horsens kan dog undskylde sig med at Spencer Ross har været skadet, men det lægger bare et ekstra pres på holdet for at præstere, når han kommer tilbage. Roskilde har på sin side endnu ikke fået licens til Mario Brown, der foreløbig må se til fra bænken. Alt tyder på et tæt opgør, men vi tror Roskilde har det der skal til for at få deres første ligasejr i hus.
Roskilde +2
 
  01:12 • 13.11.2008 • danskbasket.dk
 
  skriv kommentar  
 
Navn:
Overskrift:
Kommentar
Overfør de tre bogstaver =>
 
Gentagen misbrug og spamming vil medføre ban og anmeldelse til din internetudbyder: 3.233.215.196
Vi har registreret din IP-adresse: 3.233.215.196
 
  Login  
 

  Husk mig
 
  Klik her hvis du endnu ikke har oprettet en profil, eller har glemt dit password!
Læs om fordelene!
 
  årets talent  
Klik for at læse mere 
  Merchandise  
Klik for se vores merchandise 

© 2002-2020 danskbasket.dk