nyheder  
  Hvis du har noget interessant at tilføje en nyhed eller et interview, så er du meget velkommen til at bruge vores kommentar-system, som du finder lige under den respektive nyhedstekst.  
  søg i arkiv  
 
 
 Avanceret søgning
 
  aktuelle debatemner  
  amatør kbh hvilken klub??
07:53 • 22.04.2019 • Rebecca Hill
 
  Hop Højere
22:03 • 21.04.2019 • Gurgaon Escorts
 
  Basket Stævner i Danmark
09:14 • 21.04.2019 • Nona
 
  1:1 NBA spillere som wallsticker...
02:36 • 21.04.2019 • le chateau guil...
 
  Størrelse
22:56 • 20.04.2019 • Podayos
 
  Opret nyt emne  
  fotoserier  
Klik for at se fotoserien 
 

DM Streetbasket 2008

 
  danskbasket.dk var forbi Nørrebrohallen til årets finaler i streetbasket, hvor der blev givet og taget af et godt hjerte.  
  Klik her for at se fotoserien...  
  Konkurrence  
Klik for at deltage 
  Vind billetter til Bakkens EuroCup-brag på tirsdag, den 6/11, kl. 19:00 i NRGi Arena.
Klik for at deltage i konkurrencen!
 
  Basketliga  
 

Jamie Andrisevic til Horsens BC

Nu mener oprykkerklubben - som har haft en stormfuld start på tilværelsen i Basketligaen - at have fundet en gedigen afløser for den langtidsskadede John Mietus, amerikaneren Jamie Andrisevic.


Andrisevic spillede tre sæsoner hos Arizona State Sun Devils, i NCAA divsion 1, dog nærmest uden at få spilletid. En situation som den 24-årige forward selv beskriver således:
Jeg spillede ikke så mange kampe mens jeg gik på Arizona State University, men jeg spillede samme position som nogle meget dygtige spillere - blandt andre Ike Diogu der blev valgt som nr. 9 i NBA draften i 2005, Tommy Smith som blev draftet af Chicago Bulls i anden runde i 2003 - og Shawn Redhage som var med helt fremme da årets MVP i den australske liga skulle afgøres sidste sæson. Jeg valgte Arizona State for at prøve mig selv af mod nogle af de mest talentfulde spillere i USA, så selvom jeg aldrig fik en stor mulighed for at vise hvad jeg kan, så var det stadig en stor oplevelse at være med - og desuden fik jeg mulighed for at færdiggøre mit studie på deres meget velansete business school.

Sidste sæson spillede den 205cm høje forward hos det tyske hold GV Waltrop i Regionalliga West - 1 af 4 parallelle ligaer som ligger under de tre tyske bundesligaer. Det er ikke lykkedes os at finde nogle historiske stats for Regionalliga West, men vi kan fortælle at Andrisevic sluttede sæsonen af med at score cirka 20 points pr kamp i gennemsnit. Andrisevic, der landede med flyet i Danmark fredag morgen, fortæller om hans ophold i GV Waltrop:
Jeg valgte at tage til Europa for at komme videre med basketball og blev anbefalet af en ven at tage til Tyskland - og havde en god tid der. Regionalliga West som jeg spillede i var en ok liga, men jeg ville gerne videre i karrieren, så efter at have snakket med flere tyske klubber endte jeg i Danmark og ser meget frem til mit ophold her.

Det er endnu et relativt ubeskrevet blad som Horsens BC har fundet frem, men umiddelbart vurderet minder Jamie Andrisevics profil og natur, sammenlignet med Jeff Masudi, en del mere om John Mietus som han er udset til at afløse.

På flere måder kan man sige at det her sidste skud i bøssen for oprykkerne, hvis de skal nå at sammenspille en grundstamme og vinde nogle kampe i Basketligaen, efter den hårde start med skader og gang i svingdøren. Vi følger situationen på nærmeste hold.

Arizona State Sun Devils: #25 Jamie Andrisevic

Eurobasket.com: Q&A with Jamie Andrisevic (Oct 2, 2006)
 
  23:42 • 04.11.2006 • danskbasket.dk
 
  skriv kommentar  
 
Navn:
Overskrift:
Kommentar
Overfør de tre bogstaver =>
 
Gentagen misbrug og spamming vil medføre ban og anmeldelse til din internetudbyder: 3.91.157.213
Vi har registreret din IP-adresse: 3.91.157.213
 
  Login  
 

  Husk mig
 
  Klik her hvis du endnu ikke har oprettet en profil, eller har glemt dit password!
Læs om fordelene!
 
  årets talent  
Klik for at læse mere 
  Merchandise  
Klik for se vores merchandise 

© 2002-2019 danskbasket.dk